Kas sooviksid oma toidulauda rikastada hõrkude kalaroogadega?

Kala ning mereannid on ühed kõige suuremad valguallikad meie laual, sisaldades erinevaid olulisi toitaineid nagu oomega-3 rasvhapped, B ja D vitamiin. Samuti on need rikkad ka kaltsiumi ja fosfori poolest ning suurepärased raua, tsingi, joodi, magneesiumi ja kaaliumi allikad.

Lisaks suurele toitainete sisaldusele on kalal ning mereandidel ka mitmeid häid omadusi sinu tervisele - parandab nägemist ning silmade tervist, aitab kaasa treeningu järgsele lihaste taastumisele ning leevendab liigesevalu ja muudab naha ning juuksed tervemaks.

Tervislik ja tasakaalustatud toitumine peaks sisaldama vähemalt 2 portsjonit kala nädalas, millest 1 on rasvane kala, et hoolitseda sel viisil südame tervise eest. Seejuures on soovitatav eelistada aurutatud, küpsetatud või grillitud kujul kala, sest praetud kala on suurema rasvasisaldusega.

Kala valmistamine võib esialgu tunduda keeruline ning aeganõudev, kuid täpselt retsepti järgides on võimalik valmistada ilma suurema vaevata mõnus, kerge ja imemaitsev kalaroog, mis rikastab sinu ja sinu lähedaste toidulauda.  Kui soovid uudistada nii lihtsamaid argiõhtu kui ka peolaua retsepte, siis telli endale TASUTA RETSEPTIKOGUMIK lihtsatest, maitsvatest ja kiiretest kalatoitudest.

LISA JÄRGNEVATESSE VÄLJADESSE OMA EESNIMI JA EMAIL, KUI SOOVID TELLIDA TASUTA RETSEPTIKOGUMIKKU:

PS! Me ei jaga Sinu mailiaadressi mitte kunagi kolmandate osapooltega! Soovi korral saad Kapten Granti kliendikirja listist igal ajahetkel lahkuda!