Kartuli-kiluvorm
Kogus: neljale
Koostisosad:
- 700-800g kartuleid
- 2 pakki Kapten Granti vürtsikilufileed (130g)
- 2 muna
- 200 ml piima
- 1 suurem punane sibul
- päikesekuivatatud tomatid
- maitsestamiseks soola-pipart
- serveerimiseks hapukoort ja rohelist sibulat/tilli
VALMISTAMINE
Pese kartulid, lõika õhukesteks ketasteks ja keeda umbes 5 minutit.
Kuumuta ahi 200kraadini. Laota pooled kartulid kihiti ahjuvormi. Raputa kartulitele veidi soola-pipart. Kartuliviiludele aseta üks pakk kilufileed ja ketasteks lõigatud sibulad ning tükeldatud päikesekuivatatud tomatid. Korda toimingut, et pealmiseks kihiks jäävad kilufileed. Klopi kausis munad ja piim ning vala vormi. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Soola-pipart lisa tagasihoidlikult, sest kilufilee on üsna maitsekas.