Paneeritud lõhepallid formaggio juustuga

Tootekood: 189002
400g

3.89 sh. km

9.73 €/kg

Laos

KOOSTIS

KOOSTIS: Paneeritud lõhe 34% (Salmo salar, kasvatatud Norras), vesi, nisujahu, sojavalk, nisukiud, sibulapulber, emulgaator (paksendajad (modifitseeritud tärklis), piimavalk, ksantaankummi, guarkummi), sool. Juustutäidis: rehüdreeritud Formaggio juust 6% (piim, vesi, paakumisvastane aine (kaltsiumkarbonaat), sool, juuretis, loomne laap, mikroobne laap, säilitusaine (naatriumnitraat), värvaine (karotiin), värv (annatto norbiksiin); juustupulber 2% (modifitseeritud kartulitärklis, palmiõli, lõssipulber, piimavalk, nisutärklis, sool, värske juust pihustuspulber, glükoosisiirup, hüdrolüüsitud taimne valk, nisukiud, pärmipulber, piimhape, kaltsiumlaktaat, guarkummi, lõhna- ja maitseaine). Riivsaiaga kaetud toode 7% (nisujahu, dekstriin, kergitusaine, sool, värvaine (paprika õlivaik), emulgaator (rasvhapete mono- ja diglütseriidid)), taigen (nisujahu; modifitseeritud nisutärklis; sool; nisugluteen; paksendaja (ksantaankummi)), nisujahu, päevalilleõli.

ALLERGEENID: kala, nisu, soja, piim,

 

TOITUMISALANE TEAVE: 100g toodet sisaldab keskmiselt:

energiasisaldus 655 kj/156 kcal; rasvad 3,5 g, millest küllastunud rasvhapped 1,1 g; süsivesikud 16,6 g, millest suhkrud 0,4 g; valgud 13,2 g; sool 1,4 g

SÄILITAMINE JA KASUTAMINE

Poolvalmis poolküpsetatud külmutatud kalatoode. Enne kasutamist tuleb toodet kuumtöödelda. Säilitamine: Hoida temperatuuril miinus 18⁰C. Suhteline õhuniiskus üle 75%. Ärge külmutage pärast sulatamist uuesti. Pärast sulatamist hoidke temperatuuril 0 kuni +4 °C ja kasutage seda 4 tunni jooksul.

PÄRITOLUMAA

PÄRITOLUMAA: Läti