Tuunikala ja oa salat

Mahedad oad ja särtsakas tuunikala moodustavad teineteist täiendades suurepärase paari. See maitsev salat on nii toekas, et sobib igati hästi ka eraldi lõuna- või õhtusöögiks. Ning miks mitte pakkuda seda ka külalistele!

Kogus: kolmele
Valmistamisaeg: 15 minutit

Koostisosad

  • 1 konserv Kapten Grant tuunikala tükke õlis tšilliga (185 G)
  • 1 purk valgeid ube (400 g)
  • 1 sibul
  • 1 tomat
  • 2-3 sl hakitud värsket peterselli
  • 1-2 sl sidrunimahla
  • 1 küüslauguküüs, purustatult
  • soola, pipart

Valmistamine

Vala kala koos õliga kaussi. Lisa nõrutatud ja sõel loputatud oad. Haki sibul, lõika tomat tükkideks. Sega kõik ained omavahel. Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.