Tuunikala ja oa salat
Mahedad oad ja särtsakas tuunikala moodustavad teineteist täiendades suurepärase paari. See maitsev salat on nii toekas, et sobib igati hästi ka eraldi lõuna- või õhtusöögiks. Ning miks mitte pakkuda seda ka külalistele!
Kogus: kolmele
Valmistamisaeg: 15 minutit
Koostisosad
- 1 konserv Kapten Grant tuunikala tükke õlis tšilliga (185 G)
- 1 purk valgeid ube (400 g)
- 1 sibul
- 1 tomat
- 2-3 sl hakitud värsket peterselli
- 1-2 sl sidrunimahla
- 1 küüslauguküüs, purustatult
- soola, pipart
Valmistamine
Vala kala koos õliga kaussi. Lisa nõrutatud ja sõel loputatud oad. Haki sibul, lõika tomat tükkideks. Sega kõik ained omavahel. Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.