Tursamaksa suupisted sibulamoosiga
Maitsvad ja isuäratavad suupisted iagle peolauale.
Kogus 24tk
Koostisosad
- 4 keskmise suurusega punast sibulat
- 2 spl mett
- 1 slp punaseveini äädikat
- 2 spl punast veini
- veidi soola ja pipart
- 100 ml vett
- 2 karpi Kapten Grant naturaalset Islandi Tursamaksa
- 24 leihttaigna- või muretaignakorvikest
Valmistamine
Tükelda punane sibul peenikesteks ribadeks. Lisa potti hakitud sibul, mesi, veiniäädikas, punane vein, sool ja pipar ning vesi. Sega komponendid läbi ja lase segul keema tõusta. Seejärel vähendage kuumust ning hauta segu kuni sibul on pehme ning vedelik peaaegu aurustunud.
Jahuta moos ning lisa korvikestesse võrdes koguses sibulamoos ning tursamaks.