Täidetud kartulid räimefileega
Mõnus ja toitev suvine eine
Koostisosad
- 4 suurt värsket kartulit
- 1 sibul
- 4 spl toasooja võid
- 3 spl Inglise sinepit
- karp Kapten Granti räimefileed
- 100 g riivjuustu
- praadimiseks õli
- maitsestamiseks soola-pipart
- tilli/murulauku
- hapukoort
Valmistamine
Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Sõltuvalt kartuli suurusest umbes 15 minutit. Lase kartulitel veidi jahtuda, lõika kartulid pikuti pooleks ja uurista väikese lusikaga seest tühjaks. Haki sibul peeneks ning prae õlis kuldpruuniks. Väljavõetud kartulisisu purusta kahvliga ühtlaseks masskiks, sega juurde toasoe või, sinep ning praetud sibul. Maitsesta segu soola-pipraga. Pane igasse kartulisse võrdne kogus täidist ning puista peale riivjuustu. Küpseta täidetud kartuleid ca 10-15 minutit 200°C juures.
Lisa igale küpsetatud kartulile räimefilee ning puista peale hakitud tilli või murulauku.
Serveeri hapukoore ja värske salatiga.