Kammkarbid Kaluri

150g

KOOSTIS

KOOSTIS: värskelt külmutatud kammkarbid; vesi.

Brutokaal glaseerainega 200g. Netokaal glaseerianeta 150g.

ALLERGEENID: kammkarbid.

TOITUMISALANE TEAVE: 100g toodet sisaldab keskmiselt: energia 382kJ/91kcal; rasvad 2,2g, millest küllastunud rasvhappeid 0,3g; süsivesikud 3,3g, millest suhkruid 0g; valgud 14,4g.

SÄILITAMINE JA KASUTAMINE

Säilitada temperatuuril -18ºC kuni realiseerimisaja lõpuni (vt pakendilt).

+2…+6°C kraadi juures säilitada 24tundi.

Sulanud toodet uuesti mitte külmutada.

PÄRITOLU

PÜÜGIPIIRKOND: FAO 21 Atlandi ookeani loodeosa.

PÜÜGIMEETOD: terasest kalavõrgud.